Jeugd

Op deze pagina staat alle informatie voor jeugd van 13 t/m 18 jaar die graag buiten willen gaan volleyballen.

groepen en tijden

De trainingsgroepen bestaan uit het eigen team en hun trainer. Per trainingsgroep is er 1 veld beschikbaar. Iedere groep heeft een eigen dag & tijd waarop ze kunnen trainen.

Halen en brengen

Er gelden strenge regels voor het halen en brengen. Dit om te voorkomen dat ouders met elkaar in contact komen, of dat verschillende trainingsgroepen elkaar kruisen:

  • Reis zoveel mogelijk alleen.

  • Deelnemers zijn niet eerder dan 10 minuten voor aanvang aanwezig.

  • Binnen 10 minuten na afloop is iedereen weer naar huis.

  • Ouders / verzorgers betreden het terrein niet.

  • Er zijn aparte plekken voor het wegbrengen en aparte plekken voor het halen. (bekijk ze hier!)

  • Elke trainingsgroep verzameld op een eigen gescheiden plek, zowel voor als na de training. (bekijk ze hier!)

Meenemen

Iedereen neemt een eigen (thuis gevulde) bidon met water, handdoek én desinfectie handgel mee. Zowel voor als na de training desinfecteren we de handen.

De velden staan niet in de schaduw, dus smeer je bij zonnig weer goed in met zonnebrand én doe een petje op. Kniebeschermers zijn op het gras niet nodig en natuurlijk doe je buitensportschoenen aan.

1,5 meter afstand

Jongeren van 13 t/m 18 jaar moeten bij het volleyballen naast de 1,5 meter afstand tot de trainer ook onderling 1,5 meter afstand houden. Om deze reden bestaat een trainingsgroep uit maximaal 6 personen. Daarnaast werken we met specifieke spel- en oefenvormen die geschikt zijn om 1,5 meter afstand te houden. Deze oefeningen bedenken we samen met de Nevobo, zij zijn hier ook goed over aan het nadenken zodat we er met z'n allen voor kunnen zorgen dat we de hele training 1,5 meter afstand kunnen houden, en toch leuk kunnen volleyballen.

Bekijk hier een overzicht van oefeningen die geschikt zijn om 1,5 meter afstand te houden.