Weersomstandigheden

Het kan zijn dat vanwege de weersomstandigheden de trainingen niet door kunnen gaan. In dat geval komt er uiterlijk om 14.00 een duidelijke banner bovenaan deze website te staan. Hou bij twijfelachtig weer deze website dus goed in de gaten.

Er zijn twee kleuren banners:

  • Rood: Bij een rode banner zijn alle trainingen definitief afgelast.

  • Oranje: Bij een oranje banner gaan de trainingen door, mits de velden niet te glad worden. Blijf ook de website in de gaten houden, het kan zijn dat een oranje banner alsnog wordt aangepast in een rode banner.

In de banner staat duidelijk vermeld wat de situatie is. Hieronder staan de meest voorkomende situaties apart toegelicht.

De keuze voor de geldende maatregels wordt gebaseerd op de informatie van weather.com.


Oranje: kans op neerslag <50%

Er is minder dan 50% kans op neerslag. De trainingen gaan door. Het kan zijn dat de velden toch te nat/glad worden. Besluit dan zelf om de training alsnog af te gelasten.

Rood: kans op neerslag >50%

De kans op neerslag is >50%. Alle trainingen worden afgelast omdat de velden te glad zijn om veilig te kunnen sporten. Informeer je teamgenoten dat de training niet door zal gaan.

Rood: Kans op onweer

Er is kans op onweer. Alle trainingen worden afgelast omdat het bij onweer niet veilig is om buiten op open terrein te sporten. Informeer je teamgenoten dat de training niet door zal gaan.